joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie la Timișoara, unde un bărbat s-a sinucis după ce și-a înjunghiat copilul de 6 ani

  de - | 20 noiembrie 2016, 1:40 PM | Regional

  0

  O crimă înfiorătoare a avut loc la Timișoara, în această dimineață, când un bărbat de 48 de ani și-a înjunghiat fiul de doar 6 ani. Totul s-a petrecut într-o locuință de pe strada Tigrului, în care micuțul locuia împreună cu părinții lui.

  Astfel, în timp ce mama făcea duș, tatăl și fiul se pregăteau pentru a merge la biserică, la slujba de duminică. Când femeia a ieșit din baie, a auzit cum din camera copilului se auzeau zgomote ciudate, iar ușa era încuiată. Bărbatul încuiase ușa camerei, îl înjunghiase în piept pe micuț, după care s-a înjunghiat și el și apoi a încercat să-și taie venele.

  Femeia a sunat de urgență la 112 să ceară ajutor, iar polițiștii, pompierii și medicii au ajus de îndată la fața locului. Odată pătrunși în încăpere, pompierii l-au găsit pe micuț așezat pe pat, cu fața în sus și cu mâinile pe piept, în vreme ce tatăl zăcea într-o baltă de sânge. Medicii au încercat să-i salveze viața bărbatului, dar după aproximativ o oră și jumătate acesta s-a stins, din cauză că pierduse prea mult sânge.

  Cei doi soti sunt adepti ai Bisericii Martorii lui Iehova si mai au o fata in varsta de 20 de ani. Barbatul e din Chisinau, Republica Moldova, iar femeia din Kazakstan, avand cetatenie romana. Venisera in Timisoara in urma cu mai bine de un an.

  Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili ce anume l-a impins pe barbat la gestul extrem.

  Sursa: Opinia Timișoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.