miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie la piscină! A intrat în bazin și n-a mai ieșit…

  de - | 1 august 2016, 12:04 PM | Regional

  0

  Căldura năucitoare i-a făcut pe mai mulți români să aleagă să meargă în natură sau la ștranduri în acest final de săptămâna pentru a se răcori. Ieri, pentru un tânăr de 27 de ani, aceasta a fost din nefericire și ultima sa ieșire la ștrandul Sara’s Sons din stațiunea de pe Valea Cernei, scrie expressdebanat.ro.

  Aflat cu familia la Băile Herculane, acesta a fost găsit pe fundul unuia din cele trei bazine ale ștrandului de oamenii veniți să se răcorească. A fost scos imediat și s-a sunat la 112. Echipajul de pe Ambulanță a încercat să-l resusciteze aproape o oră, conform procedurilor standard, dar în ciuda eforturilor, a trebuit să declare decesul.

  Tânărul din localitatea Ilovăț, județul Mehedinți, ar fi fost scos din apă de salvamarul ștrandului, dar acesta nu mai avea semne vitale. Timpul scurt al intervenției salvamarului sugerează mai degrabă varianta unui infarct, dar adevărata cauză a decesului va fi stabilită în cursul zilei de astăzi (luni) de medicii legiști.

  Citește mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.