duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie în Satu Mare. Un copil de trei ani a murit după ce i s-a făcut rău la grădiniță

  de - | 27 aprilie 2023, 10:02 AM | Naţional

  0

  Poliția Satu Mare a dat publicității primele informații din ancheta referitoare la decesul copilului în vârstă de trei ani, din Agriș, județul Satu Mare, care a decedat după ce i s-a făcut rău la grădiniță.

  Concret, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orelor 14.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre decesul unui minor.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriș, în timp ce se afla în incinta grădiniței din aceeași localitate, i s-ar fi făcut rău.

  Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanță, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate timp de zeci de minute, s-a constatat decesul acestuia.

  Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

  În cauză, nu sunt suspiciuni, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

  Potrivit informațiilor PresaSM, copilului i s-a făcut rău în timp ce era la grădiniță, iar educatoarea a alertat părinții cu privire la faptul că copilul vomită, iar starea acestuia este tot mai rea. Copilul a leșinat, iar părinții au pornit cu mașina personală spre Satu Mare, acolo unde, pe drumul Botizului, în fața liceului Economic, au făcut joncțiunea cu echipajul SMURD.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.