miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie în Italia. O ambarcațiune cu 30 de oameni s-a scufundat și nu există supraviețuitori

  de Special Arad | 26 februarie 2023, 11:44 AM | Internaţional

  0

  Cel puțin 30 de oameni au murit în sudul Italiei după ce nava în care se aflau s-a scufundat. Este vorba despre migranți care încercau să ajungă în Europa, potrivit Reuters. Incidentul s-a produs în largul coastei de est a regiunii italiene Calabria, au anunțat duminică ANSA și alte agenții de presă italiene. Aproximativ 27 de cadavre au fost găsite pe o plajă din Steccato di Cutro, o stațiune balneară din provincia Crotone, iar altele au fost recuperate din mare, scrie Mediafax.

  La bordul ambarcațiunii care îi transporta pe migranți se aflau peste 100 de persoane și aproximativ 50 de oameni au fost salvați. Ambarcațiunea, care transporta migranți din Iran, Pakistan și Afganistan, s-a izbit de stânci deoarece marea este agitată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.