Tragedie în familia cântărețului de muzică populară, Lele Crăciunescu. Fiul său, Cosmin, a decedat

  de Special Arad | 11 martie 2018, 11:21 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  În urma unei îndelungi suferințe, fiul mai mic al cântărețului de muzică populară, lipovanul Lele Crăciunescu, s-a stins din viață la vârsta de numai 36 de ani.

  Cosmin Crăciunescu era angajat al Primăriei Lipova și a moștenit de la tatăl său și dragostea pentru muzica populară. Din păcate, a murit foarte tânăr, o boală nemiloasă, care l-a chinuit mult timp, luându-l dintre prieteni, apropiați și colegi de serviciu.

  Pe paginile de socializare „curg” mesajele de condoleanțe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.