duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie în Bihor! O mamă și fiul ei au ars de vii în propria casă

  de - | 8 martie 2023, 6:39 PM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Un incendiu devastator a avut loc miercuri în satul bihorean Voivozi, unde o mamă și un fiu au murit arși de vii în propria casă.

  Sinistru este că incendiul a fost declanșat de un cărucior electric recent primit de bărbatul care suferea de handicap locomotor. Aparatul s-a aprins în timp ce era la încărcat, din câte se pare.

  Incendiu devastator

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, lt. col. Camelia Roșca, incendiul a fost anunțat prin apel la 112 miercuri, în jurul orei 5.55, de nepotul femeii, care locuiește într-o casă apropiată de cea care era cuprinsă de flăcări.

  Bărbatul știa că în casă se află mătușa lui și fiul acesteia, dar nu a avut cum să intre în imobil, pentru că holul de acces, la fel ca dormitorul, erau cuprinse de flăcări puternice.

  Primii care au ajuns la locul incendiului au fost pompierii voluntari din Popești, care au început să stingă flăcările violente. Apoi au ajuns în Voivozi și pompierii din Marghita, care, concomitent cu stingerea focarelor, au acționat și pentru căutarea victimelor.

  „Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita, dintre care două de stingere şi unul de paramedici, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială tip ABROLL, respectiv cu ambulanţa de tip B2 a subunităţii, fiind alertat totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Popești (SVSU), care a intervenit cu o autospecială de stingere”, a precizat Roșca.

  Citește mai mult pe ebihoreanul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.