duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie imensă! Fiul de 15 ani al unui mare cântăreț a murit căzând de pe o stâncă! (FOTO)

  de Special Arad | 15 iulie 2015, 5:29 PM | Internaţional | Monden

  0

  Arthur Cave, în vârstă de 15 ani, a murit din cauza rănilor după ce a căzut de pe o stâncă, de la înălțimea de 18 metri, în Marea Britanie.

  Fiul adolescent al muzicianului Nick Cave a murit după ce a căzut de pe o stâncă calcaroasă în localitatea britanică Brighton, scrie theguardian.co.uk.

  Arthur a fost dus marți seara la spital după ce a fost găsit de pietoni pe coasta britanică la Ovingdean Gap.

  „Fiul nostru Arthur a murit. A fost un copil minunat și extrem de iubit. Vă rugăm să ne respectați durerea și dreptul la intimitate. Suntem devastați”, a fost comunicatul transmis presei de soții Cave, scrie The Guardian.

  Cei prezenti la locul tragediei au încercat sa îl resusciteze pe copil, însă, fără succes. Medicii ajunși la locul incidentului au declarat decesul.

  Nick Cave, 57, este solistul trupei de rock alternativ Nick Cave and the Bad Seeds, care s-a format în Melbourne, în 1983. Unul dintre cele mai longevive trupe din anii ’80, a colaborat inclusiv cu Johnny Cash, Flaming Lips și PJ Harvey.

  Cave a avut patru fii, doi din relații anterioare, precum și Arthur și Earl.

  Nick Cave este căsătorit cu Susie Bick din 1999. Soția sa a apărut în campanii Vivienne Westwood. Familia trăiește în orașul Brighton, la aproximativ trei mile (5 km) de la locul unde a fost găsit Arthur.

  nick cave

  FOTO: Nick Cave și fiii săi Arthur și Earl ajunge la premiera Hobbit la Londra în decembrie 2012. Facebook Twitter Pinterest

  nick cave 1

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.