luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie imensă: 38 de virgine au murit într-un groaznic accident de autobuz!

  de Special Arad | 31 august 2015, 8:30 PM | Internaţional

  1

  Treizeci și opt de fecioare au murit într-un accident de autobuz în drum spre „Dance Festival”, acolo unde Regele din Swaziland alege una dintre miile de femei topless ca fiind noua sa soție.

  Cel puțin 38 de fete virgine au murit după ce camionul deschis la partea superioară s-a ciocnit cu un alt vehicul, înainte de a fi lovit de un al doilea camion, pe un drum între orașele Swazi de Mbabane și Manzini, scrie Daily Mail.

  Fetele urmau să ia parte la Reed Dance Festival Swazi, un eveniment anual în care zeci de mii de fete nemăritate dansează pentru regele Mswati, ultimul monarh absolut din Africa.

  Anul trecut Regele a ales o fecioară în vârstă de 19 ani, aceasta devenind a 14-a soție a lui. Dansul fetelor este și un omagiu adus reginei mamă.

  Autoritățile din Swaziland sunt acum acuzate de încercarea de a mușamaliza accidentul de vineri. Un grup pentru drepturile cetățenilor din Swaziland (SSN) acuză poliția pentru că ar fi cenzurat mass-media din țară astfel încât să nu se afle despre accident.

  Fotografii au fost împiedicați să ia fotografii la fața locului, a declarat un jurnalist din Swaziland, sub anonimat, evident.

  Cu toate acestea, Times Swaziland a raportat cu privire la tragedie, descriind haosul de la locul acidentului, dar și sosirea părinților fetelor decedate la Memorial Hospital Raleigh Fitkin, în Manzini.

  Supraviețuitoarea Siphelele Sigudla, 18, a declarat ziarului: „Am fost de aproximativ 50 la bordul primul camion care la împins în Toyota afara carosabilului”.

  Aproximativ 40 de mii de fete virgine vor participa la festival, acesta urmând să dureze opt zile, scrie Daily Mail.

  Regele a trimis deja condoleanțe familiilor, deși i s-a cerut chiar și anularea festivalului. El a promis că familiile afectate vor fi despăgubite.

  swaziland 2

  Regele Mswati

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.