miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update Tragedie fără margini! Copilul de 4 ani a mai trăit doar jumătate de zi după ce a ars în incendiul de la Țipari

  de Special Arad | 6 iulie 2017, 2:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În județul Arad, în localitatea Țipari, s-a deplasat de urgență un echipaj al ISU Arad care a fost chemat în urma producerii unui incendiu. Focul s-a produs la o căpiță cu fân în curtea unei familii din localitate, iar la fața locului a fost și un copil de 5 ani care se juca. Acesta a fost în raza incendiului și a suferit arsuri extrem de grave.

  La fața locului a sosit îndată și un echipaj SMURD care l-au intubat pe copil și acum îl pregătesc să îl deplaseze de urgență la Spitalul Județean Arad.

  UPDATE – 6 iunie, ora 14:35: Copilul intubat a ajuns la Spitalul Județean Arad unde a fost efectiv înconjurat de medici specialiști care îi analizează la ora actuală starea. Arsurile copilului care se pare că încă nu are 5 ani împliniți (are 4 ani și câteva luni), sunt extrem de grave și îi acoperă într-o proporție de aproximativ 90% din suprafața corpului.

  UPDATE – 7 iunie, ora 11:00: Purtătorul de Cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz, ne-a declarat că, oricât s-au zbătut medicii să îl salveze pe micuțul care a ars în incendiul de la Țipari, acesta a pierdut lupta cu viața ieri noapte, în jurul orei 23:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.