sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. La un pas de tragedie pe centura Aradului după ce o bucată de metal a zburat prin parbrizul unei mașini, înfigându-se în bancheta din spate

  de Ioana Costaș | 9 septembrie 2023, 9:14 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Un incident de necrezut, care putea produce o tragedie, a avut loc vineri după masa pe centura Aradului, între pensiunea Leo și societatea comercială Mirada, acolo unde o bucată de metal – desprinsă dintr-un camion, se pare – a intrat, ca un proiectil, prin parbrizul unei mașini care rula pe șosea. Bucata de metal, ce pare a fi un fel de element de prindere a remorcii camionului, a intrat prin parbrizul autoturismului marca Audi, înfigându-se în bancheta din spate a mașinii. Impactul a fost foarte puternic, dovada fiind urma lăsată de bucata de fier în momentul în care a lovit bancheta.

  incident centura Aradului 1  incident

  Bucata de metal a intrat prin geam, la câțiva centimetri distanță față de capul șoferului. Cioburile desprinse din parbriz s-au împrăștiat prin mașină, lovindu-l și pe conducătorul auto în față. Faptul că cel care se afla la volanul mașinii purta în acel moment ochelari de soare l-a salvat, cioburile neajungându-i în ochi.

  incident centura Aradului 2

  Incidentul a avut loc în jurul orei 14:00 – pe șoseaua de centură a municipiului, așa cum am menționat la începutul articolului – între Mirada și pensiunea Leo.

  Șoferul mașinii a povestit că se deplasa pe șosea, iar la un moment dat, din sensul opus de mers, au venit mai multe autoturisme, inclusiv camioane, iar bucata de metal pare a fi venit de la unul dintre automarfare.

  „Direct prin parbriz, pe lângă cap, s-a înfipt în bancheta din spate”, și-a reamintit conducătorul auto incidentul, care, putea fi fatal dacă fierul ar fi avut traiectoria spre locul șoferului. De altfel, incidentul ar fi putut avea același deznodământ tragic dacă pe bancheta din spate se afla un pasager.

  incident centura Aradului 3

  Paguba va fi acoperită de asigurare, autoturismul având CASCO.

  VIDEO:

   

  Citește și: Accident, din nou, pe drumul Arad-Șiria

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La forța cu care a fost proiectat și la dimensiunile pe care le avea obiectul, eu presupun, mai repede, că era o fierătanie „culeasă” , de undeva de pe macadam, de roțile duble, din spate, ale unui autocamion, iar apoi, la rulajul cu viteză marită, pe asfalt, datorită rotației și Forței Centrifuge, s-a desprins dintre roți, fiind proiectată cu o viteză foarte mare, în parbriz ghinionistului de pe sensul opus.
   .
   Vedeți cum lucruri banale, aruncate/abandonate INCONȘTIENT, te miri pe unde, pot genera o nenorocire la zeci / sute de km distanță. 🤔
   .
   Dar dacă ai atrage cuiva atenția cu așa ceva, sigur ți-ar zice că exagerezi …!
   .
   PS: am mai văzut astfel de situații, dar cu câte un bolovan prins între roțile duble de puntea spate.
   De regulă, un șofer civilizat, care vede așa ceva, îl atenționează pe șoferul de TIR ca să oprescă și să-și scoată „proiectilul” dintre roți.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.