miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Traficul camioanelor, îngreunat la frontiere. Se înlocuiesc echipamentele de comunicații

  de Special Arad | 23 noiembrie 2023, 2:52 PM | Știri Arad

  0

  (foto: DRDP Timișoara/Facebook)

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi cu privire la posibilitatea îngreunării traficului vehiculelor de transport marfă prin punctele de trecere a frontierei în noaptea de joi spre vineri, în intervalul orar 00:00 – 02:00, ca urmare a înlocuirii unor echipamente de comunicații din centrul de date.

  Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook  https://www.facebook.com/cnadnr/.

  Citește și: Răsare soarele pe Centura de Est Arad! CNAIR a alocat banii pentru anul 2023

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.