Traficantă de droguri arestată în județul Arad, la Șepreuș, în baza unui mandat european emis în Italia

  de Special Arad | 26 septembrie 2014, 1:29 PM | Recomandările editorilor | Şepreuş | Știri Arad

  1

  Poliţiştii din Şepreuş au prins o femeie, pe numele căreia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare.

  Femeia, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită ieri, pe raza localităţii Şepreuş, ea fiind căutată la nivel european pentru traficul de droguri pe care aceasta îl realiza în Italia.

  Conform procedurii, femeia a fost prezentată magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea acesteia în vederea predării către autorităţile italiene.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.