Trafic restricționat pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, pentru asfaltare

  de Special Arad | 30 July 2021, 8:52 AM | Regional

  0

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 30 iulie, până la ora 12:00, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac se efectuează lucrări de reparații cu mixtură asfaltică între kilometrii 449+900 metri – 451+100 metri, pe sensul către Nădlac, fiind restricționată circulația pe prima bandă.

  Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, Poliția Română recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să semnalizeze din timp intenția de schimbarea a benzii de circulație.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.