vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trafic intens la frontiera Nădlac II Autostradă. Se așteaptă 80 de minute pe sensul de ieșire din țară

  de Ioana Costaș | 14 aprilie 2023, 10:15 AM | Știri Arad

  1

  Aplicația Trafic Online a Poliției de Frontieră indică faptul că traficul este în creștere, vineri dimineața, la frontiera Nădlac II Autostradă. 80 de minute este timpul mediu de așteptare, pentru a ajunge la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară.

  Șase artere sunt deschise aici, în vederea efectuării controlului de frontieră, din cauza „numărului mare de autoturisme prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieșire din țară” – potrivit aplicației.

  La frontiera Nădlac I se așteaptă doar 30 de minute, pe sensul de ieșire din țară, arată Trafic Online, în timp ce la celelalte puncte de trecere (Vărșand, Turnu) traficul se desfășoară normal, fără a se aștepta la controlul de frontieră.

  Pe sensul de intrare în țară, doar la frontiera Nădlac II Autostradă se așteaptă pentru a ajunge la control. Aplicația Trafic Online indică faptul că aici timpul de așteptare este de 40 de minute.

  Poliția de Frontieră recomandă celor care doresc să petreacă Sărbătorile Pascale în afara graniţelor ţării să tranziteze frontiera națională prin toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional, reamintind în același timp faptul că la frontiera româno-ungară sunt deschise 12 puncte de trecere cu specific rutier.

  Informaţii cu privire la situaţia traficului se pot obţine de pe aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră Române, dar şi la linia telefonică de informare a publicului 021.9590, care funcţionează în regim permanent.

  UPDATE

   

  În ultimele 24 de ore, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, au iesit din țară peste 12.000 de persoane. Acestea spun că preferă să petreacă Sărbătorile Pascale departe de casă, fie că merg să viziteze capitalele europene, Budapesta, Viena ori Praga, fie că merg la rudele stabilite în străinătate.

   

  Citește și: Weekend aglomerat la graniță: 90 de mii de persoane au tranzitat frontiera Nădlac II

   

  nadlac frontiera

   

  nadlac

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aplicația este o minciună gogonată.
   Timpul real de stat la coadă este întotdeauna dublu față de cât pretinde aplicația. Vameșii Își maschează incompetenta și putoarea cu ajutorul aplicației. Chiar trebuie sa muncească fără șpaga mult visată și promisă la angajare.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.