duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trafic dublu în vămile arădene

  de Special Arad | 19 aprilie 2014, 7:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Daniel Iancu, începând de vineri după-amiază, numărul de persoane care au intrat în România pe la Vama Nădlac s-a dublat.

  Prin Nădlac au intrat aproximativ 13.000 de persoane în 24 de ore, în timp ce în ziua precedentă numărul acestora era la jumătate.

  Alte 3.000 de persoane au venit în România prin punctele de trecere Turnu, Vărşand şi Curtici (feroviar). Conform Poliției de Frontieră, majoritatea turiştilor sunt români care lucrează în străinătate şi vin în ţară pentru a-şi petrece sărbătorile.

  Autorităţile estimează că aglomeraţia la frontiera cu Ungaria se va menţine până în această seară (sâmbătă), iar săptămâna viitoare, după sărbători, traficul se va intensifica pe sensul de ieşire din România, pentru că majoritatea românilor sosiţi acum se vor întoarce la locurile de muncă din Europa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.