sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tradiția pecicană a Betleemului viu, organizată și în acest an

  de Special Arad | 23 decembrie 2019, 9:31 AM | Știri Arad

  2

  Pecicanii sunt așteptați să viziteze și în acest an scena nașterii Mântuitorului, interpretată de persoane și animale reale, în centrul orașului.

  Evenimentul va avea loc marți, în Ajunul Crăciunului, între orele 17 – 23, pe spațiul verde din fața Primăriei Orașului Pecica, ca parte a proiectului intitulat „Tradiţii în timp şi peste graniţă”, derulat de administrația locală împreună cu oraşul Mórahalom din Ungaria, cu finanţare de la Uniunea Europeană.

  Betleemul viu va fi prezentat de membrii Asociației Culturale a Minorităților din Pecica și ai Asociației Ansamblul Folcloric „Păstrătorii Tradiției”.

  Vor sosi și colindătorii: Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”, grupa mijlocie „Căsuța piticilor” de la Grădinița cu Program Prelungit și corul Parohiei Ortodoxe Române Pecica I.

  Organizatorii îi așteaptă pe toți pecicanii, pentru a continua împreună această frumoasă tradiție locală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.