miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Totuși care e prețul unui bilet pe Ștrandul Neptun? Recons-ul ne lămurește

  de Mihai Todoca | 24 februarie 2017, 1:06 PM | Administraţie

  0

  Este bine știut că zilele în care arădenii puteau intra gratuit pe Ștrandul Neptun în afara sezonului sunt de mult apuse. Indiferent că e zăpadă de un metru, lapoviță, sau polei, oamenii scot din buzunar bani și plătesc biletul de intrare.

  Ceea ce ne-a scris o arădeancă pe adresa redacției arată însă că atunci când vine vorba de administrația Recons, lucrurile sunt chiar și mai întortochiate. Ștrandul are, mai nou, două tipuri de bilete pentru accesul pe ștrand: biletul normal de 3 lei și altul, dedicat evenimentelor, care costă 2,5 lei. Doar că lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui.

  Ni s-a adus la cunoștință că în contextul unui eveniment ținut joi seara, pe Ștrandul Neptun, într-un club, cu toate că acum există acest tip de bilet al evenimentelor, aceștia au plătit bilet întreg pentru acces în zona pietonală, în sumă de 3 lei. Evenimentul a fost unul pentru copii, la acesta participând elevii a două școli cu predare în limba germană.

  16930759_1239016089479236_581728912_o

  Nemulțumirea și nedumerirea cititoarei noastre au fost legate de prețul plătit pentru bilet și de faptul că nu este menționat în cadrul căror evenimente prețul este de 2,5 lei.

  Recons elucidează misterul. Pentru a veni în sprijinul publicului arădean, am contactat-o pe doamna Mariana Faur, şef serviciu Zone de Agrement RECONS Arad, iar aceasta ne-a explicat că nu este vorba de niciun fel de nedreptate. „Prețul de 3 lei a fost încasat corect, deoarece evenimentul de joi seara a fost unul privat și nu organizat de Primărie. În condițiile în care un eveniment este organizat de Primăria Arad atunci prețul biletului de acces în zona pietonală este de 2,5 lei.”

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.