sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Tot pe baricade! Șimandul continuă în liga secundă și în Campionatul Național Under 19 de futsal

  de Dan Lazăr | 11 septembrie 2022, 9:20 AM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Profesorul Daniel Mărcuș își continuă planul dedicat futsalului și în sezonul 2022-2023, Șoimii Șimand fiind singura reprezentantă a Aradului în competițiile organizate sub egida FRF.

  Echipa de seniori a fost repartizată în Seria 2 a ligii secunde, alături de: Metropolitan Ișalnița, Inter Gheorgheni, ACS Remetea, CSM Tg. Mureș și ACS Junior 2017 Corund, ultima fiind adversara din etapa inaugurală programată în 24 septembrie. Disputa șoimilor cu harghitenii va avea loc în noua sală de sport din Șimand, ora de start fiind 18.00.

  În Seria 1 din Liga 2 sunt doar 4 formații: ACS Mausoleul Mărășești, Universitatea Galați, Fortius 2014 Buzău și Ceahlăul Piatra Neamț.

  În Campionatul Național Under 19, Șimandul va debuta în 25 septembrie, tot pe propriul teren, cu ACS Metropolitan Ișalnița. Din Seria a patra mai fac parte: CFR Timișoara, Știința Craiova, West și Autobergamo, ambele din Deva.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.