duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Noi incendii la coșuri de fum în Arad, Aluniș, Buteni, Aldești, Chișineu Criș și Vladimirescu

  de Special Arad | 25 ianuarie 2022, 9:28 AM | Știri Arad

  0

  Coșurile de evacuare a fumului necurățate, cu defecțiuni sau amplasat necorespunzător, au creat din nou probleme în acest weekend, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

  Subunitățile ISU Arad au intervenit pentru stingerea unui număr de șase incendii la locuințe în localitățile Arad, Aluniș, Buteni, Aldești, Chișineu Criș, Vladimirescu.

  Din fericire, toate incendiile s-au soldat doar cu pagube materiale, și acestea limitate de intervenție pompierilor. Niciun incendiu nu s-a extins la locuința propriu zisă sau la alte construcții din vecinătate.

  În toate cazurile prezentate cauza probabilă de incendiu a fost „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat, defect sau amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”.

  Tot în acest weekend, echipajele SMURD au intervenit în 128 de cazuri de acordare a asistenței medicale prespitalicească.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.