Noi incendii la coșuri de fum în Arad, Aluniș, Buteni, Aldești, Chișineu Criș și Vladimirescu

  de Special Arad | 25 January 2022, 9:28 AM | Știri Arad

  0

  Coșurile de evacuare a fumului necurățate, cu defecțiuni sau amplasat necorespunzător, au creat din nou probleme în acest weekend, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

  Subunitățile ISU Arad au intervenit pentru stingerea unui număr de șase incendii la locuințe în localitățile Arad, Aluniș, Buteni, Aldești, Chișineu Criș, Vladimirescu.

  Din fericire, toate incendiile s-au soldat doar cu pagube materiale, și acestea limitate de intervenție pompierilor. Niciun incendiu nu s-a extins la locuința propriu zisă sau la alte construcții din vecinătate.

  În toate cazurile prezentate cauza probabilă de incendiu a fost „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat, defect sau amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”.

  Tot în acest weekend, echipajele SMURD au intervenit în 128 de cazuri de acordare a asistenței medicale prespitalicească.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.