joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivBreaking NewsTomckat Cu.. Inel și Raluca Medeleanu nu mai scapă! Au spus „DA” și intră acum în Biserică, fără conexiune la Internet…

  de Special Arad | 19 august 2017, 4:01 PM | Monden

  3

  Deși totul a început de dimineață devreme, când ea s-a dus la coafor, el la frizer, iar domnișorii de onoare la o bere… să se dreagă, Special Arad, în ciuda faptului că e pe fază cu majoritatea știrilor fierbinți… pe asta a pierdut-o „puțin”. Dar… intenționat. Nu am vrut s-o strice nimeni, copiind-o prost sau interesându-se în altă părți decât unde e cazul. I-am lăsat pe cei DOI să intre în Biserică (cum, n-au intrat încă? … No bineee… nu mai avem răbdare!) ca să putem publica. Oricum nu au internet în Biserică… 🙂

  Glumim. E zi de sărbătoare pentru Special Arad, pentru că avem parte de o EXCLUSIVITATE și de un BREAKING NEWS chiar în redacție, sub ochii noștri.

  Tomy (azi nu punem „around”, punem doar un… inel) și Raluca, doi tineri, doi copii frumoși, doi îndrăgostiți și, totodată, doi jurnaliști speciali s-au uitat unul în ochii celuilalt și… „Breaking news”: au zis „DA” în fața stării civile. Mai aveau o șansă să se răzgândească și, probabil, chiar s-ar fi întâmplat dacă în fața lor, să le citească din „Codul Familiei” și să le pună întrebările esențiale ale vieții, apărea primarul.

  N-a apărut și… rapid și-au spus unul altuia că se iubesc. Poate de aceea, Tomi a și scăpat certificatul de căsătorie din mână, să arate că e vorba de (doar) o simplă hârtie. Că dragostea lor e mai importantă.

  Se cunosc de câțiva ani, se iubesc tot de pe atunci, între timp au devenit colegi și, după ce și-au împărțit același birou, mâncarea din sufertaș (fără morcovi!), câteodată și câte o bere… au decis că e momentul să meargă împreună pe drumul vieții.

  Așadar, Raluca a devenit soția lui Tomi, iar Tomi este în al nouălea cer sau de fapt este deja… cu un picior în curtea Maestrului Jedi…. știe Tomas care și în ce Galaxie.

  Pe noi ne așteaptă o noapte minunată, o noapte cu ei, cu noi, într-un cadru festiv, iar noi, „specialii”, dacă ne pricepem la ceva, ne pricepem să și… petrecem. Vă dorim casă de piatră, Raluca și Tomi, vă dorim să rămâneți la fel de îndrăgostiți, la fel de uniți și la fel de faini colegi și prieteni!

  P.S. Cititorii să scuze eventuala nostră absență în privința unor subiecte calde din această după amiază de sâmbătă, 19 august 2017, sau de mâine dimineață, duminică, însă, mai mult decât orice, ne dorim să nu existe astăzi un breaking news mai mare decât cel oferit de dragii noștri colegi.

  Casă de piatră, familia Gagyi-Medeleanu!

  Colectivul de redacție Special Arad

   

  Ultimul P.S. „Pfff… Da, Tomas, da, nu am uitat, respectăm. Fotografia este 800×600… Nu e pixelată”…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.