joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Toată lumea urăște noul design Snapchat. Acţiunile companiei au scăzut cu 17% și s-a făcut și o petiție

  de - | 3 mai 2018, 2:19 PM | Social Media

  0

  Snapchat a lansat recent un nou design al aplicației. Din păcate, nu este unul pe care utilizatorii să îl primească cu brațele deschise, ci mai degrabă cu o petiție semnată de peste 1.2 milioane de persoane, care cer înlăturarea noului update Snapchat, scrie Noobz.ro. În plus, acţiunile serviciului mobil Snapchat au scăzut cu 17% imediat după ce compania a dezvăluit noul design, potrivit Mediafax.

  În urma celui mai nou update Snapchat, foarte mulți utilizatori susțin că noul design nu face ca aplicația să fie mai ușor de utilizat, ci din contră, destul de multe funcționalități sunt mult mai dificil de acționat.

  Pentru că mare parte dintre utilizatorii Snapchat sunt deranjați de noul update al aplicației, aceștia aleg să utilizeze aplicații VPN sau alte aplicații sau pași riscanți pentru a se întoarce la vechea aplicație Snapchat, se arată în petiția semnată de peste 1.2 milioane de utilizatori nemulțumiți.

  Snapchat și CEO-ul său Evan Spiegel încearcă să asigure utilizatorii că în timp se vor adapta la noul Snapchat și a anunțat în același timp o nouă funcție pe care o pregătește pentru utilizatorii iOS și Android, care va face mult mai simplă personalizarea Snapchat din punct de vedere al secțiunilor pentru Prieteni și Descoperă din aplicație.

  snapchat new update

  În primul trimestru din acest an, patru milioane de utilizatori noi s-au alăturat serviciului, puţin peste jumătate din numărul estimat. Reprezentanţii platformei spun că, în acest trimestru, veniturile din publicitate ale companiei ar putea scădea din cauza numărului redus de utilizatori activi zilnic.

  Veniturile companiei au crescut cu mai mult de 50% în primul trimestru, până la 230,7 milioane de dolari (169,4 milioane de lire), însă acestea s-au clasat sub aşteptările analiştilor.

  Surse: Noobz.ro, Mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.