duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Toaleta ecologică de pe terenul de sport al Colegiului Național „Moise Nicoară” a fost incendiată

  de Special Arad | 29 ianuarie 2024, 10:26 AM | Știri Arad

  4

  Toaleta ecologică amplasată pe noul teren de sport al Colegiul Național „Moise Nicoară” a fost vandalizată duminică seara.

  Fotografiile indică faptul că toaleta ar fi fost incendiată, pereții din interior fiind negri din cauza fumului și a focului. De asemenea, pereții toaletei au fost rupți pe exterior.

  Rămâne de văzut cine sunt cei responsabili de distrugerea toaletei ecologice și de ce.

   

  Citește și: Primarul Aradului Călin Bibarț a spart teatral, cu ciocanul, lacătul de la terenul de sport de la Moise Nicoară

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In Parcul Copiilor a existat o cladire care functiona ca toaleta publica si aceea era solutia civilizata! Refacerea ei astfel incat sa deserveasca pe toti cei care folosesc parcul, faleza, terenul de sport!
   Iar aceste toilete sa fie date in administrare, sa se monteze camera la intrare si sa se plateasca o taxa modica!
   Aceste toilete ecologice sunt propice pentru santiere sau ca solutii la evenimente de scurta durata unde nu exista alte posibilitati dar nicidecum pe termen lung! Sunt focare de infectie fara cele mai elementare conditii pentru igiena! Nu stiu cum de permite DSP-ul functionarea acestora! Este ingrijorator ca se intampla astfel de lucruri in plin centru istoric!

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.