marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Titlul „Miss Fainoșag” rămâne la Arad!

  de Special Arad | 6 iulie 2016, 11:22 AM | Monden

  0

  Vineri , 1 iulie, într-o atmosferă exclusivistă, Cătălina Burlo Events în colaborare cu MissTv România a organizat, pentru a doua oară la Oradea, concursul de frumusețe Miss Transilvania 2016, care i-a avut ca și prezentatori pe Adelina Pestrițu și Victor Slav, dar și invitați speciali precum Bogdan Vlădău, Vica Blochina și Florentina Opriș.

  Patru arădence, Andrada Izabela Pasc, Alexandra Damian, Sandra Tomoiaga și Oana Bejan au concurat în finala de vineri a concursului Miss Transilvania 2016, una dintre ele reușind să vină acasă cu un premiu important.

  Andrada Izabela Pasc a reușit să convingă juriul să-i acorde titlul de Miss Fainoșag Ardeal și în felul acesta să-l păstreze și anul acesta, în Arad, premiu câștigat anul trecut și de arădeanca Bianca Tirsin. La cei 16 ani abia împliniți, Andrada are deja o experiență vastă în ceea ce privește prezentările de modă, concursurile de frumusețe și ședințele foto, aceasta reușind deja să adune în portofoliul ei și titlurile de Miss Fotogenie și Miss Popularitate, acordate în cadrul concursului Miss Arad 2015.

  Pe lângă concursul de miss, spectatorii au putut admira prezentări de modă semnate de Giuliano Sabau Shoes, Damao Cibrao, Alina Sabău sau Hardcore Fashion. În pauzele dintre probe au concertat Tiziana Sinagra și Thomas Grazioso din Italia și Bogdan Vlădău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.