Titlu național arădean pe tabla de șah! Vados Arad, campioană națională la șah rapid, categoria Under 16

  de Dan Lazăr | 21 iulie 2021, 3:02 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Tinerii șahiști ai ACS Șah Club Vados Arad au urcat de trei ori pe podium la Campionatele Naţionale pe echipe de copii, juniori şi tineret (cat. 8 – 20 ani) desfășurate la Sala Polivalentă din Iaşi.

  Reprezentanții clubului condus de Alin Câmpeanu au cucerit titlul național la șah rapid, categoria Under 16, argintul la blitz și șah clasic.

  Șah Club Vados Arad, cu un total de două victorii, o remiză și o înfrângere, s-a clasat pe locul doi la șah clasic, după CSM București, dar înaintea Clubului Central de Șah București.

  În CN de blitz, arădenii au ocupat locul secund în ierarhia finală, cu 9 puncte, cu două mai puțin decât campioana CSM București.

  „Cireașa pe tort” a venit în concursul de șah rapid, unde Vados a ocupat primul loc, cu 13,5 puncte, după 5 succese și o remiză, podiumul fiind compeltat de CSM București și ACS MM Mihail Marin.

  Performerii lotului arădean au fost: Cristian Oltean, Alexandru Balaban-Voia și Rareș Pragai. Aceștia vor participa în această săptămână la un turneu în Tg. Mureș, pe final de lună august venind rândul pionilor de la Festivalul arădean de șah Arad Open.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.