marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Se auzeau numai țipete”. O femeie din SUA a fost compactată de patru ori într-o mașină de gunoi, în care a ajuns accidental

  de - | 1 februarie 2024, 12:21 PM | Internaţional

  0

  (foto: Pexels / Tom Fisk)

  O femeie din Manchester, statul New Hampshire din SUA, a fost grav rănită, după ce a fost aruncată cu tot cu tomberonul în care se presupune că era în sistemul care procesează resturile din spatele mașinii de gunoi și a fost compactată de patru ori, relatează Sky News, citat de Libertatea.

  „Se auzeau numai țipete. Era în agonie”, a povestit o vecină pentru postul local Boston 25. În cele din urmă, femeia a fost depistată în mașina de gunoi de un muncitor, care a văzut-o pe o cameră de supraveghere montată în interiorul vehiculului. În momentul în care au ajuns pompierii, femeia stătea în picioare și striga disperată după ajutor.

  Pompierii au reușit să o salveze folosind o targă care a fost coborâtă în camion pe deasupra, cu ajutorul unei macarale.

  „Nu am văzut niciodată așa ceva”, a spus șeful serviciului de pompieri din Manchester, Ryan Cashin.

  Femeia a fost dusă la spital cu răni grave, dar nu se cunoaște starea ei exactă de sănătate.

  Sursa: Libertatea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.