joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Medaliile de aur în Campionatul Național de volei – cadeți au ajuns în vitrina CS ProVolei Arad | GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 8 august 2022, 8:27 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Clubul Sportiv ProVolei Arad a adunat în ediția 2022 a Campionatelor Naționale de Volei pe Plaja – cadeți, desfășurată la Arad, în organizarea CS Westar, medaliile de aur, atât la fete cât și la băieți.

  La fete, perechea Giulia Botescu (CS ProVolei Arad – antrenor Daniel Ispas) / Alexandra Ciornei (de la CSM Timisoara – antrenor Dan Jitaru) au dispus în finala mare de CSM Timisoara cu scorul de 2-1 la seturi. Pe locul 3 s-a clasat Westar Arad. De remarcat, pe locul 5, o alta echipa a clubului ProVolei, Carla Bobis/Ioana Hedean, o echipă ce promite în viitor.

  La băieți, echipa CS ProVolei Arad, formată din Andrei Biltiu/Adrian Onofrei a oferit în finala mare un meci palpitant în compania echipei CS Viitorul Cluj Napoca, câștigând cu scorul de 2-0 (23-21, 21-19). Finala mică s-a disputat între două echipe ale CS ProVolei Arad: a câștigat echipa formată din Victor Bula/Daniel Pavel, care a învins perechea David Ispas/Denis Bichilie – ultimul, sportiv legitimat  la LPS Bihorul Oradea. Echipele băieților de la ProVolei îl au ca antrenor pe multiplul campion național Marius Mascovits.

  „Este un bilanț remarcabil al sportivilor arădeni, care vine după luni de antrenamente și pregătire asiduă. Rezultatele acestea nu ar fi putut fi obținute fără Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad, care de ani buni sprijină voleiul și voleiul de plajă, iar în acest moment Aradul este primul oraș pe harta României în ceea ce privește rezultatele la volei pe plajă la nivel juvenil.

  Urmează în perioada 15-19 august, ca sportivii arădeni să participe la Campionatele Naționale de Volei pe Plajă – speranțe, care se vor desfășura la Popești Leordeni și de unde sperăm să venim cu ale medalii la fel de strălucitoare”, declară prof. Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.