Tinerii participanți la masterclass-urile Romanian Chamber Orchestra aduc muzică simfonică în parcul din fața blocurilor R17 și R20

  de [email protected] | 12 august 2020, 6:34 PM | Cultură

  0

  „Visul unei seri de vară”, eveniment care va avea loc joi, 13 august, în parcul din fața blocurilor R17 și R20 din Arad (Str. Voluntarilor, Nr. 2, Cartier RED 3 ARED Kaufland), începând cu ora 20:00, vine în întâmpinarea publicului arădean cu un recital susținut de către tinerii participanți la masterclass-urile Romanian Chamber Orchestra.

  Evenimentul este un prilej de a sărbători excelența în rândul tinerilor instrumentiști care participă la cursurile de măiestrie interpretativă susținute de către muzicieni români de renume internațional în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului Romanian Chamber Orchestra.

  PROGRAM

  •  Luigi Boccherini – partea I din Sonata a VI-a pentru violoncel
  Sara Niculescu (violoncel), Victor Părău (pian)

  •  P.I. Tchaikovsky – Vals sentimental
  Cusursuz Naomi (violoncel), Victor Părău (pian)
  •  J. S. Bach – Partita a II-a (Sarabanda, Giga)
  Cora Petrila (vioară)

  •  Eugene Ysaye – Sonata a III-a pentru vioară solo
  Simona Mehedinți (vioară)

  •  J. S. Bach – Concertul Brandenburgic nr. 6, partea I
  Irina Vizir (violă), Anca Cosmescu (violă), Victor Părău (pian)

  •  Franz Schubert – Sonata Arpeggione
  Cornelius Zirbo (violoncel), Victor Părău (pian)

  •  Mstislav Rostropovich – Humoresque
  Cornelius Zirbo (violoncel), Victor Părău (pian)

  Concertul va avea durata de 60 de minute.

  Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile (40 locuri) pe baza unei rezervări online pe această adresă și se face cu 30 de minute înainte de începerea concertului.

  Evenimentul se va desfășura urmând toate măsurile impuse de oficialități, ținând cont de reglementările în vigoare. Masca este obligatorie!
  Rezidenții complexului vor putea urmări recitalul de la balcoanele propriilor apartamente.

  Organizatori: Tribul Artistic, Fundatia Alber, ARED – Arad Real Estate Development. Proiectul este co-finantat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.