vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tinerii Bătrânei Doamne au învins „bătrânii” în cantonamentul din Austria!

  de Lucian Dănilă | 1 august 2014, 3:53 PM | Sport

  0

  UTA a susținut în această dimineață primul antrenament în cantonamentul de la Bad Bleiberg, Austria. Ajunși aseară după ora locală 10, Roland Nagy a programat antrenamentul de azi dimineață la ora 10.30.

  Prima ședință a fost oarecum una de acomodare: 12 minute alergare, 8 minute de gimnastica și câteva sprinturi, urmate de 15 minute de 5 contra 2, iar la final au încins o miuță pe jumate de teren tinerii contra „batrânilor”. Surprinzător, sau poate nu, tinerii au câștigat cu 8-5.

  Din echipa tinerilor au făcut parte portarii Bodea și Mara, aceștia alternând jocul pe teren cu cel din poartă, și jucătorii de câmp: Burlă, Michel Vlad, Hlistei, Gheorghiță, Leucuța, Cotoc, Suslak, Adrian Petre și Dobrean. La „bătrâni” au evoluat Mitrea – în poartă, „secundul” Radu Anca, Botiș, Varga, Chindriș, Copil, Dragoș, Ivănică, Nădăban, Filaret și Cipri Rus.

  cotoc

  Următorul antrenament al celor de la UTA are loc în această după amiază de la ora locală 18.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.