sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Juventus și Inter privesc spre cantonamentul Bătrânei Doamne din Austria! Vezi pe cine îl vor

  de Lucian Dănilă | 7 august 2014, 3:43 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Două dintre marile echipe ale Italiei, și ale Europei totodată, Juventus și Inter Milano, nu sunt străine de faptul că UTA se află în aceste zile în cantonament în Austria. Nu avem informații că vreunul dintre cele două mari cluburi au scouteri la Bad Bleiberg, dar cu siguranță doresc să-l vadă la lucru pe unul dintre jucători.

  Despre cine este vorba? Despre atacantul Adrian Petre. Component al grupei 1997, acolo unde este antrenat de Cristian Păcurar și Feri Tisza, Petre a fost unul dintre remarcații sezonului în campionatul de juniori, acolo unde UTA BD 97 a pierdut semifinala cu CS Universitatea Craiova, scor 2-5. El a jucat la grupa 1997 deși este cu un an mai mic, fiind născut în 11 februarie 1998.

  Petre este chiar unul dintre principalii „vinovați” pentru faptul că juniorii Bătrânei Doamne au jucat în turneul semifinal. Echipa sa avea nevoie de victorie în partida de la Timișoara cu Banatul. Petre a început jocul pe banca de rezerve, dar când Păcurar a apelat la el acesta nu l-a dezamăgit și a marcat golul calificării în minutul 85. Petre a marcat și golul din partida tur, de la Arad, încheiată cu scorul de 1-1.

  Chiar dacă nu a ajuns să joace la echipa de seniori la meciuri importante, Petre poate face deja pasul spre fotbalul mare, la fel cum s-a întâmplat cu mai mulți jucători din generația sa de la UTA BD.

  Este fan Zlatan Ibrahimovic și l-ar putea urma pe suedez

  Jucător cu personalitate puternică, cu un fizic foarte bun pentru postul pe care joacă, dar și cu o tehnică bună, Adrian Petre are și el un idol. „Îmi place mult Zlatan Ibrahimovic, tot ceea ce face pe teren, execuțiile sale, tot…”, spunea el în primăvară. Acum, Petre este la un pas să își urmeze idolul. Este monitorizat de Juventus și de Inter, două dintre echipele cu care Zlatan a câștigat campionatul în Italia. După ce mai mulți dintre colegii săi au plecat în Anglia, David Popa la Birmingham, Vasi la Manchester City, Oaidă la Wolverhampton, Petre ar putea face pasul spre Italia. Alături de Juventus și Inter, de Petre mai este interesată și Fiorentina. Coincidență sau nu, se numește Adrian, și de serviciile sale sunt interesate trei dintre cluburile la care a evoluat Adrian Mutu.

  petre 2

  Ar putea deveni coleg cu „călăul” Andrei Ivan

  Campioana Italiei l-a ofertat și pe atacantul Andrei Ivan de la CS U Craiova, care la 17 ani a impresionat la debut în Ghencea. Ivan a marcat cele 5 goluri cu care oltenii a8u câștigat în primăvară la Arad. Conform revistei oficiale a clubului oltean, Maxima Sport, italienii au oferit 500.000 de euro pentru jumătate din drepturile federative ale fotbalistului. Craiovenii le-au transmis italienilor că sunt de acord cu cedarea procentului de 50 la sută doar pentru suma de 3.000.000 de euro!

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.