luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Tineri din vestul țării au făcut legea într-un club cu sabia!

  de - | 16 mai 2017, 11:17 AM | Naţional

  0

  Un grup de tineri din Satu Mare au provocat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un scandal de proporții într-un club din Cluj Napoca. Un agent de securitate a fost tăiat la mână cu o sabie fiind transportat la spital.

  Incidentul se pare că a pornit după ce un grup de tineri din Satu Mare s-a luat la ceartă cu ”vecinii” de la masa de lângă.

  Patronul firmei care asigura securitatea în clubul respectiv a afirmat, că scandalul a fost provocat de tinerii sătmăreni.

  ”După ce un grup de băieți din Satu Mare s-au ”petrecut” au provocat un scandal si s-au luat la ceartă cu un alt grup de tineri, din Cluj, care stăteau la masa de lângă. A avut loc un conflict verbal ușor, pentru că cei din Satu Mare le tot ziceau celorlalți tineri ”nu mai treceți pe la masa noastră” și apoi la un moment dat cineva mi-a spus că băieții mei de la firmă sunt afară. Angajații mei i-au evacuat pe cei care au început scandalul, iar ei i-au amenințat. Tinerii s-au dus la mașină, iar agentul meu a crezut că incidentul s-a terminat. Tinerii s-au întors, însă, cu o sabie și au început să dea în doi dintre angajații mei. Unul dintre ei a fost tăiat la mână și piept, fiind dus la UPU, iar celălalt a fost rănit ușor, neavând nevoie de cusături sau transport la spital”, a relatat patronul firmei de securitate pentru stiridecluj.ro.

  Cei doi agenți de pază urmează să depună plângeri împotriva agresorilor, iar polițiștii au început deja cercetările în acest caz, urmând să fie analizate și imaginile de pe camerele de supraveghere de la club.

  sursa: portalsm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.