joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Afacere de familie cu tinere forțate să se prostitueze la Timișoara, nimicită de DIICOT

  de - | 14 iunie 2023, 8:07 PM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Percheziții la Timișoara, într-un dosar de trafic de persoane. Politiștii și procurorii DIICOT au descins la mai multe adrese unde știau că locuiesc membrii unei familii, soț, soție și doi copii, care exploatau de mai bine de un an mai multe tinere pe care le obligau sa se prostitueze și le luau toți banii încasați de la clienți, notează Opiniatimisoarei.ro.

  Încă din vara anului trecut, membrii familiei au mers în mai multe județe din zona de nord a țării pentru a găsi fete pe care să le convingă să lucreze pentru ei.

  Potrivit Opiniatimisoarei.ro, tinerele racolate proveneau din familii sărmane, majoritatea destrămate. Au adus 4 fete la Timișoara, promițandu-le locuri de muncă și bani. Odată ajunse aici, însă, le-au obligat să se prostitueze. Le-au cazat în două apartamente din oraș și, în fiecare dimineță, unul dintre cei doi fii ai familiei, în vârstă de 20 de ani, le prelua și le ducea la „produs”, pe drumurile de ieșire din Timișoara. Acolo, fetele își racolau clienții.

  În medie, spun anchetatorii, fetele aveau clienți 5-6 pe zi. După fiecare partidă de sex, unul dintre membrii familiei trecea pe la fete și le lua banii.

  Pentru a se asigura că nu fug și continuă să producă venituri pentru ei, tinerelor le-au fost luate documentele de identitate și erau amenințate sau chiar bătute uneori.

  În urmă cu câteva săptămâni, una dintre ele a reușit să plece și a anunțat poliția. Oamenii legii au intrat pe fir și au monitorizat gruparea, iar miercuri dimineața i-au ridicat pe membrii filierei. Procurorii îi cercetează acum pentru trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat. Vor fi duși la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

  Sursa: Opiniatimisoarei.ro

   

  Citește și:

  • Angajata unuia dintre cele două saloane de masaj erotic „călcate” de DIICOT, atacată de un client • Special Arad

  • Curtea de Apel Timișoara dispune arestarea preventivă a doi inculpați responsabili de saloanele de masaj erotic din Arad și Vladimirescu • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.