luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Timişoara va avea din nou apă caldă şi căldură. Soluția este temporară

  de - | 28 octombrie 2021, 9:58 PM | Regional

  0

  Timişoara va avea din nou apă caldă şi căldură, potrivit Radio România Actualități, citat de RADOR. În urmă cu puţin timp a fost semnat un contract temporar cu un furnizor de gaze.

  Prin urmare, Societatea de Termoficare Colterm va începe cât de curând furnizarea agentului termic. Din motive tehnice va dura câteva ore până când căldura se va simiţi în calorifere.

  Primăria oraşului Timişoara anunţă că soluţia este temporară, întrucât contractul a fost semnat doar până luni, 1 noiembrie. Primarul Dominic Fritz a promis că în perioada următoare se vor face în continuare demersuri pentru depăşirea acestei crize declanşate în oraş, din cauza datoriilor pe care Societatea de Termoficare Colterm nu le-a plătit furnizorului de gaze.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.