Timişoara va avea din nou apă caldă şi căldură. Soluția este temporară

  de - | 28 octombrie 2021, 9:58 PM | Regional

  0

  Timişoara va avea din nou apă caldă şi căldură, potrivit Radio România Actualități, citat de RADOR. În urmă cu puţin timp a fost semnat un contract temporar cu un furnizor de gaze.

  Prin urmare, Societatea de Termoficare Colterm va începe cât de curând furnizarea agentului termic. Din motive tehnice va dura câteva ore până când căldura se va simiţi în calorifere.

  Primăria oraşului Timişoara anunţă că soluţia este temporară, întrucât contractul a fost semnat doar până luni, 1 noiembrie. Primarul Dominic Fritz a promis că în perioada următoare se vor face în continuare demersuri pentru depăşirea acestei crize declanşate în oraş, din cauza datoriilor pe care Societatea de Termoficare Colterm nu le-a plătit furnizorului de gaze.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.