miercuri, 4 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Alertă de gradul zero la Timișoara, după ce o femeie sechestrată a sunat după ajutor

  de - | 27 mai 2023, 12:48 PM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  A fost alertă de gradul zero la Timișoara, după ce într-un apel telefonic la 112 o femeie cerea, în limba engleză, ajutor, susținând că a fost sechestrată într-un apartament din oraș. Telefonul s-a oprit brusc în timpul conversației, potrivit opiniatimisoarei.ro.

  Politiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au început ancheta și, după câteva ore, au reușit să identifice locul de unde a fost dat telefonul, un apartament din zona Circumvalațiunii, de pe strada Gheorghe Lazăr, aproape de zona centrala a orașului.

  În locuință, oamenii legii au descoperit 12 migranți de origine etiopiană și sudaneză.

  Oamenii legii i-au ridicat pe migranți, apoi i-au dus la audieri. Pe lider (un cetățean din Sudan care ținea legătura cu traficanții de migranți) l-au capturat în fața blocului.

  În acest caz se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de migranți și privare de libertate, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

  Citește mai multe detalii pe opiniatimisoarei.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.