duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tilj De Decker, marea speranță a ciclismului din Belgia, a murit la 22 de ani

  de - | 25 august 2023, 6:02 PM | Sport

  0

  Belgianul Tilj De Decker, cel care în primăvară a câştigat cursa Paris-Roubaix la tineret, a murit, vineri, la vârsta de 22 de ani, după ce a suferit un accident la antrenament, a anunţat echipa sportivului, Lotto-Dstny, citată de Agerpres.

  „Cu mare tristeţe, anunţăm decesul lui Tijl De Decker, ca urmare a unui accident suferit la antrenamentul de miercuri”, a transmis Lotto-Dstny într-un comunicat postat pe contul de socializare X, fostul Twitter.

  „Echipa are sufletul sfâşiat în urma acestei tragedii şi îşi îndreaptă toate gândurile sale către familie şi apropiaţii lui Tilj în această perioadă incredibil de dificilă”, se mai arată în comunicatul respectiv.

  De Decker s-a izbit violent de partea din spate a unei maşini la un antrenament. Transportat la spitalul din Lierre (Anvers), el a fost supus unei intervenţii chirurgicale înainte de a fi transferat la spitalul universitar din Anvers, unde a fost plasat în comă artificială.

  Vineri, în etapa a 3-a a Turului Renewi, cicliştii vor purta o banderolă neagră în semn de omagiu pentru colegul lor decedat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.