miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiune în gara CFR Arad. Zeci de persoane au fost legitimate de polițiști

  de Ioana Costaș | 24 aprilie 2024, 2:19 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Acțiune a polițiștilor Serviciului Județean Poliție Transporturi, împreună cu polițiștii de ordine publică, ai Biroului Rutier, jandarmi arădeni și polițiști locali, marți, 23 aprilie, în zona gării CFR Arad. 64 de persoane au fost legitimate de polițiști, în cadrul acțiunii fiind verificate și 37 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.900 de lei.

  Totodată, în incinta gării, polițiștii au depistat un tânăr de 20 de ani, din Păuliș, asupra căruia a fost găsită o substanță necunoscută, ambalată, a cărei proveniență nu a putut fi verificată. Potrivit IPJ Arad „substanța a fost ridicată în vederea expertizării, urmând a fi luate măsurile legale”.

  Citește și: IPJ Arad atenționează: „Nu vă lăsați păcăliți prin metoda spoofing!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.