sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Țigări în valoare de 190.000 de lei, ascunse într-un microbuz, descoperite de polițiștii de frontieră de la Nădlac II

  de Ioana Costaș | 24 noiembrie 2023, 1:08 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunse într-un microbuz condus de un cetățean român, peste 9.400 de pachete țigări fără timbru accizabil, în valoare de 190.000 de lei.

  „În data de 23.11.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în România, având ca pasageri opt cetățeni români.

  La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă, în bagajele pasagerilor, cantitatea totală de 9.438 pachete de ţigări, fără timbru accizabil, în valoare aproximativă de 190.000 de lei.

  Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză, colegii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, au transmis reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Citește și: Sute de pachete de țigări de contrabandă, confiscate dintr-o mașină din municipiu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.