Update Tiberiu Nicolae Ciul, directorul general al societății Gospodărirea Comunală Arad, a pierdut lupta cu Covid -19 și s-a stins din viață la doar 40 de ani. Familia a anunțat ora slujbelor de pomenire și a înmormântării

  de Alin Olteanu | 10 ianuarie 2021, 8:26 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Tiberiu Nicolae Ciul a murit în această noapte pe patul de spital, acolo unde, de trei săptămâni încoace se lupta cu virusul Covid-19. Din păcate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, corpul lui Tiberiu Ciul nu a mai rezistat și tânărul director, în vârstă de doar 40 de ani (împlinea 41 în august), a fost declarat decedat. În urmă cu două zile testul Covid i-a ieșit negativ, însă la cât de afectați au fost plămânii, corpul acestuia nu a mai rezistat.

  Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au declarat duminică că Tiberiu Ciul a fost internat în 24 decembrie, după ce a fost confirmat infectat cu SARS-CoV-2 şi a dezvoltat simptomatologie asociată COVID-19.

  Economistul Tiberiu Nicolae Ciul era director general al SC Gospodărirea Comunală SA, societate aflată în subordinea Primăriei Arad, iar înainte de a ocupa această funcție, a fost pe rând director adjunct și director general al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Arad (CCIA).

  Pe pagina de Facebook a acestuia, curg mesajele de condoleanțe.

  Dumnezeu să îl odihnească!

  UPDATE

  Familia îndoliată îi anunță pe toți cei care l-au cunoscut pe Tiberiu și doresc să îl însoțească pe ultimul drum, că Stâlpul va avea loc astăzi și mâine, la ora 18, la Casa Funerară Rostyl, aflată pe strada Cocorilor. Înmormântarea va avea loc marți, începând cu orele 13, la Rostyl, iar ulterior trupul lui Tiberiu Ciul va fi îngropat la Cimitirul Pomenirea.

   

   

   

   

   

  Sursa foto: arq.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.