duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tiberiu Căpușă, refuzat de UTA, a semnat cu FC Hermannstadt

  de Lucian Dănilă | 19 mai 2024, 12:18 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Plecarea lui Tiberiu Căpușă de la UTA a stârnit o avalanșă de comentarii în mediul online, aprinzând din nou flacăra neîncrederii asupra a ceea ce va urma. Refuzat de UTA, a semnat cu FC Hermannstadt.

  Mulți au fost cei surprinși de anunțul apărut ieri pe pagina clubului UTA:

  „Clubul UTA nu a mai dorit prelungirea înțelegerii cu Tiberiu Căpușă, jucător care se desparte de roș-albi în acest final de săptămână. Îi mulțumim pentru aportul adus în acest sezon și îi dorim mult succes în viitor!”

  Motivul este simplu: banii. Din informațiile noastre, Tiberiu Căpușă a avut pretenții mult prea mari, adică 9.500 de euro pe lună plus bonusuri. Mult pentru un fundaș dreapta în condițiile în care în sezonul trecut cel mai bine plătit jucător din lot, Kevin Luckassen, avea 8.000 de euro.

  Problema nu e că a plecat Căpușă. UTA este oarecum acoperită pe acest post cu Diogo Rodrigues și un alt fundaș dreapta la bani mai puțini nu este chiar atât de greu de găsit. Marea problemă este legată de faptul că UTA nu este sigură că își poate păstra nucleul de jucători cu care a ocupat locul 7 și va urma o vară în care din nou se schimbă lotul din temelii.

  Luckassen cere și el mai mult, Omondi are o clauză prin care dacă mai rămâne la Arad va încasa 10.000 de euro lunar, Fabry este cu semnul întrebării, Stolnik are oferte, cu Kemar Lawrence nu sunt în clar lucrurile, Micovschi, Rareș Pop și Vulturar au plecat, cu Pedro se renegociază și nu este nimic sigur nici cu el… Kucher e mai mult plecat decât rămas la club.

  Între timp, Căpușă a fost anunțat ca noua achiziție a celor de la Hermannstadt:

  capusa 2

  „Tiberiu Căpușă este la #FCH!

  După două sezoane consecutive în SuperLiga Romania, ne dorim să (re)construim frumos!

  Ne dorim să ne consolidăm poziția pentru care am muncit să o avem acum în prima divizie a fotbalului românesc! Cum nimic nu se face doar din vorbe, am trecut la #FAPTE! Așa se face că în urmă cu puțin timp fundașul dreapta Tiberiu Căpușă a semnat un contract pentru următoarele două sezoane la echipa noastră!

  Tibi are 26 de ani, iar pe C.V.-ul său se regăsesc echipe ca Viitorul / Farul Constanța, U Cluj, Chindia Târgoviște și U.T.A. Arad, echipă pentru care în sezonul trecut a bifat 29 de meciuri, a marcat de două ori și a oferit trei pase de gol. De asemenea, noul nostru fundaș lateral are și o prezență sub tricoul Echipei Naționale a României, într-un meci amical împotriva Angliei. Tiberiu Căpușă este cotat la suma de 750.000 de euro pe site-urile de specialitate și a semnat cu A.F.C.Hermannstadt din postura de fotbalist liber de contract”.

  Citește și:

  Falcă, acționar la CFR Cluj? A fost mult abur azi noapte și mulți au mai fost cei aburiți

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă nu rămâne nucleul de bază e clar ca obiectivul nu va fi playoff și așa a trebuit 20 de etape să se lege relațiile de joc.
   Stolnik a început greoi dar după 5 etape a devenit cel mai bun fundaș al nostru ar fi o pierdere mare. Pedro și-a urcat clip pe Youtube cu prestațiile de la UTA probabil vrea sa plece.
   Jucătorii vor sa plece și pt ca nu și-au încasat salariile la timp.
   Ulciorul nu merge de multe ori la apă exemple FC Arages, Craiova echipe care au schimbat foarte des jucătorii au retrogradat.
   Suspendarea de la FIFA încă există păcat de acest club ca e jupuit de viu.

   --3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.