marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Spectacolul de teatru „The Voyager”, produs de Hub mARTA și Aradi Kamaraszínház, revine în Flex

  de Special Arad | 26 martie 2024, 9:58 AM | Cultură

  0

  După premiera din 11 februarie, în Club Flex, „The Voyager”, spectacolul de teatru „pe alocuri interactiv” cu actrița Alexandra Tapasztó, bazat pe fragmente din piesele și sonetele lui William Shakespeare, va avea cea de-a doua reprezentație arădeană tot la Flex, marți, 26 martie, la ora 19:00.

  „Când treci pe lângă un înger și crezi că e doar o corporate girl. Când ai uitat să-ți mai pui întrebările «alea»!… pentru că nu mai ai timp. Când e despre TIMP. Și despre tine” – este sinopsisul spectacolului, coproducție Hub mARTA, Aradi Kamaraszínház și Teatrul Carousel, în regia lui Theo Herghelegiu.

  •  Citește cronica Special Arad aici: Monodrama unui înger sălbatic… in the middle of everywhere

  „The Voyager este un spectacol despre cum ratăm întâlniri (sau nu) în viață – de data asta: întâlnirea cu un înger. Un înger călător, de rangul III, venit să ajute oamenii să se adune din risipirea devenită epidemică, poate chiar pandemică(!), în urma degringoladei generale. O monodramă despre dilemele omului de azi și întrebările pe care și le pune frecvent, sau pe care a încetat să și le mai pună.

  Textul este bazat pe fragmente din piesele și sonetele lui William Shakespeare, coagulate într-o poveste, sau, mai corect spus: într-o întâmplare care face ca în sala de teatru (spațiul de joc) să aterizeze un înger rătăcit și să interacționeze cu publicul. Textul este jucat în mare parte în limba romană, dar aproximativ un sfert este în limba engleză, existând supratitrare în limba engleză pentru tot spectacolul”, aflăm de pe site-ul Hub mARTA.

  Muzica originală este semnată de Călin Grigoriu, iar de proiecția video poartă semnătura lui Alexander Petcu.

  „The Voyager” s-a jucat în această lună și la Timișoara, la Nemesis Art Club.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.