„The Post” este cel mai bun film al anului 2017, conform The National Board of Review

  de - | 30 noiembrie 2017, 11:00 AM | Film | Video

  0

  „The Post”, cel mai nou film regizat de Steven Spielberg, cu Meryl Streep şi Tom Hanks în rolurile principale, a fost desemnat de The National Board of Review cel mai bun film al anului.

  Premiile pentru producţiile de anul acesta vor fi acordate în cadrul unei gale care va avea loc, în ianuarie, la New York.

  Filmul lui Spielberg este centrat pe decizia luată de cotidianul The Washington Post de a publica în 1971 celebrul dosar clasificat Pentagon Papers, un document care descrie implicarea politică şi militară a Statelor Unite în Războiul din Vietnam.

  Tom Hanks îl întruchipează pe editorul Washington Post Ben Bradlee, iar Streep joacă rolul publicistului Katherine Graham. În 1971, ziarul a decis să publice dezvăluiri din cele 47 de volume ale dosarului Pentagon Papers.

  Filmul va intra în cinematografele din întreaga lume pe 12 ianuarie 2018.

  În plus, Meryl Streep şi Tom Hanks au fost numiţi cei mai buni actori.

  Sursa: Independent.md

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.