marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „The Case” urcă pe scena de la AOA. Află în care din zile

  de Andreea Daniela B. | 4 iulie 2021, 8:55 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Captură video/YouTube)

  Subcarpați, Outlandish și GOLAN au fost primele trei trupe anunțate de organizatorii Arad Open Air. Astăzi s-a aflat numele celei de-a patra trupă, fiind vorba despre „The Case”.

  „The Case” este o trupă timișoreană de rock alternativ care are până în prezent a reușit să aducă în atenția publicului local mai multe piese. Trupa este alcătuită din Alfred Ciprian Paros (voce, chitară), Adrian Istodorescu (chitară, backing vocals), Cristian Paros (keyboards), Andrei Cimpean (bass) şi Mihai Bele (tobe).

  The Case vor aduce muzica live de calitate la AOA și vor crea amintiri frumoase alături de voi vara aceasta. Hands up If you’re ready„, anunță organizatorii festivalului.

  Aceștia vor concerta în ziua de 13 august, prima zi a festivalului.

  Condițiile de participare:

  -Accesul la festival este permis începând din data de 13 august 2021, ora 19:00, până pe 15 august 2021, ora 09:00.
  -Accesul la festival se face doar pe baza brățării de acces, care trebuie purtată pe toată durata de valabilitate a acesteia, la încheietura mâinii.
  -Brățara nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată.
  -Brățara este răspunderea exclusivă și deplină a vizitatorului.
  -AOA Festival nu are obligația de a înlocui brățările deteriorate sau pierdute.

  „Ținem cont de toate măsurile de siguranță, accesul la evenimente organizate de către AOA atât pentru organizatori, cât și pentru artisti, participanți sau voluntari/colaboratori se va realiza cu respectarea normelor legislative în vigoare”:
  -prin prezentarea unei dovezi de vaccinare anti-COVID-19 (cu ambele doze) finalizată cu cel puțin 10 zile în urmă
  -prin prezentarea unui test negativ PCR efectuat cu maximum 72 de ore înainte de eveniment
  -prin prezentarea unui document medical care să ateste imunizarea conferită de trecerea prin boală (nu mai vechi de 60 zile)
  -prin testare rapidă (test antigen) înainte de eveniment, valabil 24h, situație care se aplică persoanelor care nu se încadrează în celelalte trei variante
  *Participanții înțeleg că datorită situației epidemiologice, evenimentul poate suferi modificări, și pot fi adăugate norme suplimentare de protecție sanitară.

  FB IMG 1625297605777

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.