Teroristul implicat în atentatele de la Paris, arestat în Bruxelles după un schimb de focuri cu poliţia belgiană

  de - | 18 martie 2016, 7:10 PM | Internaţional

  0

  Islamistul Saleh Abdeslam, căutat pentru implicarea în atentatele de la Paris, a fost rănit în cursul unei operaţiuni a poliţiei în Bruxelles, afirmă surse citate de publicaţia La Libre Belgique. Teroristul a fost arestat în cursul operaţiunii, potrivit unor surse din cadrul poliţiei, citate de postul belgian RTL.

  Potrivit Mediafax, Salah Abdeslam a fost rănit şi arestat preventiv în cursul unei operaţiuni a poliţiei în cartierul Molenbeek din Bruxelles.

  Teroristul se ascundea într-o casă situată pe strada Quatre Vents din Bruxelles.

  Poliţia a tras focuri de armă şi a utilizat grenade în confruntările cu teroristul.

  Amprentele digitale ale lui Salah Abdeslam fuseseră găsite într-un apartament din Bruxelles.

  salah_abdeslam_isis_paris_atacuri_teroriste_16080200În vârstă de 26 de ani, Salah Abdeslam este fratele lui Brahim Abdeslam, unul dintre teroriştii care s-au aruncat în aer la Paris pe 13/14 noiembrie 2015.

  Salah Abdeslam, născut în Belgia într-o familie marocană, este suspectat că a încercat să comită un atentat în arondismentul al XVIII-lea din Paris.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.