luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Teroristul cu pălărie” de la atentatul din Bruxelles a divulgat noua țintă a ISIS

  de - | 12 aprilie 2016, 2:10 AM | Internaţional

  0

  Campionatul European de Fotbal începe pe 10 iunie, la Paris, meciul de deschidere fiind cel dintre naţionalele Franţei şi României. Presa franceză scrie că teroriştii ar intenţiona comiterea de atentate pe stadion, la acest meci.

  „Omul cu pălărie”, aşa cum a fost poreclit Mohamed Abrini, unul dintre teroriştii care au plănuit atentatele de pe aeroportul din Bruxelles, dar şi pe cele din noiembrie 2015 de la Paris, a dezvăluit autorităţilor belgiene că Euro 2016 este ţinta majoră a grupării teroriste ISIS, scrie Pro Sport.

  Declaraţia lui Abrini vine la cinci luni de la atentatele de la Paris, în urma cărora au fost ucise 130 de persoane. Atunci, teroriştii au încercat să atace şi Stade de France, arena pe care era în plină desfăşurare amicalul Franţa-Germania.

  Cotidianul The Mirror trage un semnal de alarmă şi scrie că la Euro 2016 vor fi prezenţi în număr mare fani din Anglia, Ţara Galilor sau Irlanda. Euro 2016 începe pe 10 iunie, cu meciul Franţa-România, partidă care va avea loc pe arena Stade de France.

  Peste 162 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un interval de doar 5 luni, în atentatele de la Paris şi Bruxelles, ambele revendicate de către gruparea teroristă ISIS.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.