joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Teroristul cu pălărie” a fost prins în Belgia

  de - | 9 aprilie 2016, 10:35 PM | Internaţional

  0

  Procurorul general al Belgiei a anunţat că Mohamed Abrini a recunoscut că este „bărbatul cu pălărie” surprins în înregistrări video în compania a doi atacatori sinucigaşi pe aeroportul Zaventem din Bruxelles pe data de 22 martie, relatează Gândul.

  „I-am arătat înregistrarea video pregătită de echipa noastră specială”, a spus un purtător de cuvânt al Parchetului. „A fost nevoit să recunoască că este el”, a adăugat acesta.

  Abrini le-a mai spus procurorilor că după atentat şi-a aruncat geaca de culoare crem într-o pubelă, iar celabra pălarie a vândut-o se arată în comunicatul Procuraturii Federale Belgiene.

  Mohamed Abrini a fost implicat şi în organizarea atentatelor de la Paris, din noiembrie 2015.

  Autorităţile belgiene au inculpat patru suspecţi, inclusiv pe Mohamed Abrini, pentru „participare la activităţi teroriste” în legătură cu atentatele de la Bruxelles, iar alţi doi suspecţi au fost eliberaţi în urma unor „audieri amănunţite”, a informat sâmbătă Parchetul federal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.