Atentatorii din aeroportul de la Bruxelles, identificaţi. Cei doi sunt fraţii El Bakraoui

  de - | 23 March 2016, 10:01 AM | Internaţional

  0

  Atentatorii kamikaze din aeroportul din Bruxelles au fost identificaţi, anunţă Sky News. Cei doi sunt fraţi şi se numesc Khalid şi Ibrahim El Bakraoui. Reamintim că cel puțin 34 de persoane au murit, într-un dublu atac terorist petrecut, marți dimineață, în capitala Belgiei. Printre victime se numără şi patru români, răniţi în explozii. Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem, unde au murit cel puțin 14 oameni. O a treia deflagrație s-a produs la metrou, în stația Maelbeek, unde alte 20 persoane au decedat. Gradul de alertă teroristă în Belgia a fost ridicat la cea mai înaltă treaptă, iar Bruxelles-ul este, şi la această oră, paralizat. Potrivit unor surse citate de Reuters şi AP, atentatele au fost revendicate de ISIS, potrivit Realitatea.

  Cei doi belgieni erau cunoscuţi anterior Poliţiei pentru fapte de crimă organizată.

  Este vorba de doi bărbați cu părul negru, purtând pulovere negre şi care au cărucioare de aeroport. Cei doi indivizi imbracati in negru ar fi fost atentatorii kamikaze, iar cel de-al treilea, care isi ascunde fata, ar fi fugit, fiind cautat de politie.

  Imaginea se pare că provine de la camerele de supraveghere ale aeroportului.

  Teroristii de pe Zaventem aveau bombele ascunse in valizele pe care le transportau pe carucioare, a declarat, marti seara, un oficial belgian.

  „Au venit cu taxiul, bombele erau in valize. Au pus bagajele in carucioare. Primele doua bombe au explodat”, a declarat primarul din Zaventem, Francis Vermeiren, citat de Le Figaro.

  Citeste mai mult pe realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.