Teroare cu săbii într-un bar. Atenție, imagini șocante! (Video)

  de - | 25 aprilie 2016, 9:39 AM | Naţional | Video

  0

  Un bar a fost distrus duminică seara, în urma unei bătai cu săbii și bâte. Protagoniștii au fost doi frați ce au ajuns să agreseze personalul, inclusiv soția patronului și au distrus vitrine și mobilier. Totul a pornit după ce frații Ștefan și Marius Rusu, de 21 și 33 de ani, au venit în stare de ebrietate în barul situat în stația de taxi de pe strada Bucovina. Au început să facă scandal și au fost evacuați de angajații barului.

  S-au dus să se înarmeze cu bâte și săbii și s-au întors. Le-a ieșit în cale soția patronului pe care au început să o lovească. Apoi au luat la bătaie un angajat, iar în final s-au răzbunat pe mobilierul și produsele din bar. Unul dintre angajați a reușit să îi urmărească și a anunțat  poliția, cei doi fiind ridicați și duși la audieri. Soția patronului a fost rănită însă a refuzat transporul la spital.

  „Totul era normal, erau clienți care sărbătoreau Floriile. Au venit cei doi și au început să se lege de clienți. M-am dus la masă să îi întreb dacă îi cunoaște pe clienți și mi-au spus că nu. Unul dintre ei a început să mă înjure și m-a lovit trântindu-mă la pământ. Clienții au sărit și i-au alungat. După 15 minute s-au întors , unul cu o bâtă și celălalt cu o sabie și au început să bată și să strice tot. Clienții s-au ascuns în baie pe unde au putut. Eu am rămas, pentru că acest bar este munca mea de o viață. Am ajuns să fiu lovită și trântită” a spus soția patronului localului.

   

  sursa: www.botosaninews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.