Termen limită pentru votul prin corespondență. Cum poate vota Diaspora la prezidențiale

  de - | 15 august 2019, 8:06 AM | Internaţional

  0

  LIVE

  Cum poți să votezi fără să mergi la secție, la prezidențiale, din Diaspora

  pppp

  Pe site-ul www.votstrainatate.com, Partidul Național Liberal explică românilor care locuiesc în Diaspora cum pot să voteze la alegerile prezidențiale chiar de acasă. 

  Pentru a vota prin corespondență, românii care locuiesc în Diaspora trebuie să se înregistreze pe portalul AEP (Autoritatea Electorală Permanentă) până pe 11 septembrie 2019. Apoi, aceștia aleg modalitatea de transmitere a votului, adică felul în care votul ajunge în România: fie plicul se trimite prin poștă, gratuit sau plicul se poate duce la ambasada / misiunea diplomatică din țara respectivă, arată site-ul www.votstrainatate.com.

  Citește mai multe detalii pe digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.