Terapie altfel. În pași de tango la Spitalul de psihiatrie de la Căpâlnaș | Video

  de Raluca Medeleanu | 17 martie 2019, 9:52 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: Spitalul de psihiatrie de la Căpâlnaș)

  Spitalul de psihiatrie de la Căpâlnaș încearcă mereu să-i facă pe pacienții de acolo să se simtă cât mai în largul lor, să uite de problemele vieții, iar asta și prin diferite evenimente care sunt organizate în încinta spitalului. Dacă în ultima vreme, pacienții au putut participa săptămânal la „cinemateca terapeutică”, unde au putut viziona filme consacrate, iată că în această sâmbătă, ei au putut descoperi minunata artă a tangoului.

  „Am avut parte de o sâmbătă minunată în pași de tango, alături de prietenii noștri de la Tango Vivo Arad cu Sessto Sensso, terapie pentru trup și suflet. Le mulțumim din toată inima!”, spun reprezentații Spitalului de la Căpâlnaș.

  La eveniment au putut participa absolut toți pasionații de dans, nu doar pacienții.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.