joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tequila lui George Clooney s-a vândut la un miliard de dolari

  de - | 22 iunie 2017, 1:58 PM | Business | Monden

  0

  George Clooney a vândut pentru un miliard de dolari compania producătoare de tequila Casamigos gigantului britanic Diageo, informează Agerpres, citând agenția de știri DPA.

  Diageo, care deține și alte branduri celebre precum Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys și Guinness, a declarat că suma inițială de vânzare a fost de 700 de milioane de dolari, la care se vor adăuga alte 300 de milioane de dolari în decurs de 10 ani, în funcție de performanța companiei.

  „Dacă ne-ai fi întrebat acum patru ani dacă avem o companie de un miliard de dolari, eu nu cred că am fi spus «da»”, a precizat Clooney într-o declarație citată de mass-media din SUA, adăugând că valoarea din prezent a Casamigos reflectă „încrederea Diageo în compania noastră și încrederea noastră în Diageo”.

  Citește și Arădeanul Gheorghe Sever Andresz – numit director general al Diageo, liderul global pe piața băuturilor alcoolice

  Clooney a fondat Casamigos (în traducere: „casa prietenilor”) în 2013, alături de prietenul său Rande Gerber — soțul modelului Cindy Crawford și vecinul lui Clooney în Mexic, unde ambii dețin case de vacanță — și de omul de afaceri Mike Meldman.

  De atunci, Casamigos a devenit „brandul de tequila super-premium cu cea mai rapidă creștere din SUA”, potrivit companiei Diageo.

  Sursa: Agerpres

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.