Arădeanul Gheorghe Sever Andresz – numit director general al Diageo, liderul global pe piața băuturilor alcoolice

  de Special Arad | 2 August 2016, 11:06 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Arădeanul Gheorghe Sever Andresz, absolvent al Liceului Ioan Slavici și al Universității Aurel Vlaicu – Facultatea de Marketing și Management, un manager cu o experienţă comercială de peste 18 ani, a preluat funcţia de director general România şi Cipru al companiei Diageo, lider global pe piaţa băuturilor alcoolice. Compania are în portofoliu branduri precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan sau Baileys şi este prezentă pe piaţa românească prin intermediul partenerului său de distribuţie, PPD România.

  „Sunt deopotrivă onorat şi entuziasmat de această noua provocare. Priorităţile mele sunt să lucrez, împreuna cu partenerul nostru de distribuţie si cu propria echipă, pentru a dezvolta capacitatea noastră organizatională, a creşte reputaţia mărcilor Diageo şi a atinge performante notabile în această piaţă extinsă, care oferă multe oportunităţi”, a declarat Gheorghe Sever Andresz, 46 de ani. Managerul se întoarce în România după trei ani petrecuţi în cadrul Heineken Ungaria, unde a ocupat poziţia de director de vânzări şi a fost membru în board.

  Cele mai performante branduri din portofoliul PPD sunt J&B, Johnnie Walker şi Smirnoff. Compania are în portofoliu şi brandurile Baileys, Campari, Aperol, şampania Lanson, precum şi propriul brand de vodcă Tazovsky Vodka. De asemenea, în 2014 compania şi-a adăugat în portofoliu şi brandurile producătorului italian Gruppo Campari şi vinurile Alira produse de compania locală WineRo, cât şi produsele San Pellegrino, unul dintre cele mai cunoscute branduri de apă minerală şi băuturi răcoritoare din lume.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.